Dieroppapier Logo
Spacer

Ik en mijn vee

Mijn naam is Natascha Hartendorf en ik woon samen met mijn vriend Paul in het werelddorp Chaam.
Naast mijn hobby tekenen en schilderen houd ik me bezig met paardrijden, lezen, Reiki, bach en aromatherapie en natuurfotografie. Ook ben ik druk bezig met het schrijven van een boek over planten in en om de paardenwei. Ik hoop het ooit nog eens uitgegeven te krijgen.

Overig vee

We delen ons huis met 4 katten Calvin, Roxy, Diesel en Spaceboy.
Calvin is een Maine Coon die
graag met water speelt. Hij is een beetje verlegen jongen maar als hij de dolle 5 minuten heeft komt de tijger in hem naar boven. Samen met Spaceboy vliegen ze dan als een kluwe main-coon door de kamer. Spaceboy is alvin zijn "kleine" makker van  6 kilo schoon aan de haak. Spaceboy is een kruising Birmaan / Maine-coon. Hij is erg relaxed en qua karakter echt een combinatie tussen beide rassen.

Roxy & Diesel
Calvin & Spaceboy
Diesel en Roxy zijn 2
echte (schijn)Heilige Birmanen. Ze zijn broer en zus. Ze zijn een stuk rustiger dan Calvin & Spaceboy, maar Diesel en Calvin stoeien wel graag samen. Roxy niet, die is een echte dame. Die zit liever te schooien om zoetigheid of ligt ergens te slapen. Maar als Roxy het zat is zal ook zij van zich laten horen en zijn beide heren poeslief hun pootjes aan het likken.
Katten gallerij
Paarden gallerij
Naambordjes gallerij
Honden gallerij
Pyrografie gallerij